• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vegetariški kaneloni makaronai su keptais pomidorais

2011-05-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni (cannelloni) makaronų
  • 300g vyšninių pomidorų
  • 180g sojų faršo
  • 3 saliero lapkočiai
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 3 v.š. miltų
  • 200g grietinės
  • 100g fermentinio sūrio
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 a.š. česnakinės druskos
  • 100ml pieno
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Sojos faršą užplikome verdančiu vandeniu ir paliekame 10 minučių brinkti.
Saliero lapkočius smulkiai supjaustome ir kartu su smulkintu svogūnu sudedame į keptuvę, įkaitintą su aliejumi. Daržoves kepame apie 5 minutes. Sudedame smulkintą česnaką, ir nusausintą išbrinkusį sojų faršą. Beriame pusę šaukštelio česnakinės druskos, pipirų ir viską išmaišę kepame porą minučių.
Nuimame faršą su daržovėmis nuo ugnies ir sumaišome su šaukštu miltų,dviem šaukštais grietinės bei pora šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio.
Pomidorus nuplauname, morkas nulupame ir supjaustome stambiais šiaudeliais. Daržoves pabarstome pipirais bei druska ir sumaišome su šaukštu aliejaus.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Imame kaneloni makaronus ir šaukšteliu prikemšame juos paruošto įdaro. Įdarytus makaronus sudedame į kepimo indą ir užpilame 200-300ml vandens (kad apsemtų makaronus). Ant makaronų sudedame pomidorus ir morkas ir dedame į orkaitę, kur troškiname makaronus apie 30 minučių (pomidorus reikia dėti ant viršaus, kad jie skrustų).
Dubenyje sumaišome likusią grietinę su pienu, 2 šaukštais miltų ir tarkuotu sūriu. Beriame česnakinę druską.
Po 30 minučių iš orkaitės išimame keptus kaneloni makaronus, ant jų ir pomidorų užpilame paruoštą padažą ir kišame į orkaitę dar 15 minučių.
(4-6 asm.)

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, cannelloni makaronai, česnakas, česnakinė druska, fermentinis sūris, grietinė, makaronai, miltai, Patiekalai receptai, pienas, receptas, salieras, sojų faršas, svogūnai, vegetariški patiekalai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Makaronai su darzovemis
Makaronai su daržovėmis
Makaronai su naminiu Pesto padažu
Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

Previous Post: « Kiaulienos kepsneliai su žaliuoju padažu
Sekantis įrašas: Kiaulienos kepsniai sluoksniuotoje tešloje (kiaulienos Velingtonas) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt