• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos kukuliai su aštriu įdaru

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g kiaulienos faršo
*1 kiaušinis
*100g džiūvėsių
*1 svogūnas
*3 skiltelės česnako
*50ml aliejaus
*2 čili pipirai
*1 didelė žalia paprika
*50g fermentinio sūrio
*druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulienos faršą sumaišome su smulkintu česnaku, kiaušiniu, džiūvėsiais, smulkintu svogūnu, druska ir pipirais. Faršą rankomis išminkome ir paliekame šaldytuve bent 30 minučių.
Čili pipirą ir papriką smulkiai supjaustome. Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame smulkintą papriką bei čili pipirus, kuriuos kepame apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Iškepus paprikoms sudedame jas į dubenį ir truputį atvėsiname. Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su keptomis paprikomis bei čili pipirais.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Imame po saują faršo, suformuojame delne blynelius ir po šaukštelį dedame paruošto aštraus įdaro. Suformuojame kukulius ir sudedame juos į kepimo skardą, išteptą trupučiu riebalų. Kišame kukulius į orkaitę ir kepame apie 25-35 minutes.
Iškeptus kiaulienos kukulius su aštriu įdaru patiekiame šiltus su garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiauliena, kiaušiniai, kukuliai, paprika, Patiekalai receptai, receptas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai

Previous Post: « Bulvių, morkų ir špinatų kugelis
Sekantis įrašas: Rūkytų šonkaulių sriuba su raudonaisiais lęšiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt