Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 20g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Kiaulienos nugarinės – 500g
- Rozmarino – 2 šaukštai
Gaminimas
- Pirmiausia kiaulienos nugarinę gerai “išmušame” ir įpjauname griovelius iš visų pusių į mėsą, kad geriau galėtume įtrinti prieskonius.
- Indelyje sumaišome visus prieskonius ir jais įtriname mėsą. Paliekame mėsą 1-2 val. šaldytuve, kad įsigertų prieskoniai.
- Kiaulieną suvyniojame į foliją, kartu įdedame kelias šakeles šviežio rozmarino ir kepame ant stiprios kaitros apie 40-50 minučių (priklausomai nuo mėsos gabalo storio).
- Patiekiame su mėgiamu garnyru ir šviežiomis daržovėmis.
Parašykite komentarą