• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos nugarinė su česnakais ir rozmarinu

2010-05-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaulienos nugarine su česnakais ir rozmarinu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 20g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Kiaulienos nugarinės – 500g
  • Rozmarino – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Pirmiausia kiaulienos nugarinę gerai „išmušame“ ir įpjauname griovelius iš visų pusių į mėsą, kad geriau galėtume įtrinti prieskonius.
  2. Indelyje sumaišome visus prieskonius ir jais įtriname mėsą. Paliekame mėsą 1-2 val. šaldytuve, kad įsigertų prieskoniai.
  3. Kiaulieną suvyniojame į foliją, kartu įdedame kelias šakeles šviežio rozmarino ir kepame ant stiprios kaitros apie 40-50 minučių (priklausomai nuo mėsos gabalo storio).
  4. Patiekiame su mėgiamu garnyru ir šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, karštieji patiekalai, kiauliena, Patiekalai receptai, pipirai, receptas, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Šokoladinis keksas su cinamonu
Sekantis įrašas: Medaus ir riešutų keksas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt