• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos šoninės troškinys su kalafiorais ir laiškiniais česnakais

2013-02-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g virtos kiaulienos šoninės
  • 50g laiškinių česnakų
  • 200g kalafioro
  • šakelė petražolių
  • 2 v.š. sviesto
  • 4 v.š. krienų
  • 0,5 v.š. miltų (nebūtina)
  • 3 v.š. grietinės
  • 0,5a.š. gelsvės
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kalafiorus susmulkiname ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, kur verdame ne ilgiau kaip 3-4 minutes (kad liktų truputi traškūs). Išvirtus nusausiname.
Kiaulienos šoninę supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į keptuvę, kur su 1 šaukštu sviesto apkepame.
Puode, kuriame troškinsime kiaulieną, išlydome sviesto šaukštą ir sudedame gelsvės prieskonius, smulkintus laiškinius česnakus bei petražoles. Po poros minučių sudedame krienus, grietinę, pilame dar 100ml vandens gerai išmaišome. Į padažą sudedame apkeptą kiaulieną, beriame druskos ir pipirų ir ant silpnos ugnies troškiname apie 20-25 minutes. Jei padažas troškinio yra per skystas, tokiu atveju beriame miltus ir išmaišę dar troškiname apie 2-3 minutes. Iki troškinio gaminimo pabaigos likus kelioms minutės sudedame apvirtus kalafiorus ir išmašę pabaigiame gaminti.
Kiaulienos troškinį patiekiame šiltą su virtomis bulvėmis ar kruopų garnyru.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: gelsvė, grietinė, kalafioras, Kiaulienos patiekalai, kiaulienos šoninė, krienai, laiškinis česnakas, miltai, padažas, Patiekalai receptai, petražolė, sviestas, troškinys

 

Panašūs receptai

Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos guliašas
Kiaulienos guliašas

Previous Post: « Miltiniai skryliukai su šviežių grybų padažu
Sekantis įrašas: Kapotos mėsos kepsnys su rozmarinais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt