• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuotos šoninės guliašas

2012-07-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g kiaulienos šoninės
  • 3 v.š. acto
  • 1 lauro lapas
  • 1 v.š. aliejaus
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 2 v.š. grietinės
  • 100g pomidorų padažo
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Šoninę supjaustome nedideliais gabaliukais/ šiaudeliais ir dubenyje gerai išminkome su actu, cukrumi, aliejumi, lauro lapu, žiupsneliu druskos ir pipirų. Mėsą paliekame bent 10 valandų.
Ant kepimo skardos išdėliojame šoninės gabaliukus ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180-190 laipsnių, kur kepame apie 20 minučių vis pamaišydami. Jei susikaupia skystus nuo marinato, jį tiesiog nupilame. Kai mėsa apskrunda, išjungiame orkaitę.
Nuo keptos šoninės susikaupusius riebalus pilame į keptuvę ir juose kepame smulkintą svogūną bei diskeliais supjaustytą morką. Po kelių minučių pilame 100-150mlvandens, sudedame pomidorų padažą, grietinę, beriame truputį druskos, pipirų ir gerai išmaišome. Sudedame keptą marinuotą šoninę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.
Marinuotos šoninės guliašą patiekaime su virtais ryžiais ar bulvėmis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, cukrus, grietinė, kiaulienos šoninė, lauro lapai, mėsa, morkos, pomidorų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Karamelizuota kiauliena vietnamietiškai
Naminiai kotletai
Naminiai kotletai
Nuodėmingai sultingi ir skanūs kepsniai
Nuodėmingai sultingi ir skanūs kepsniai

Previous Post: « Česnakinis pomidorų padažas žiemai
Sekantis įrašas: Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt