• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Miltiniai skryliukais su špinatų padažu

2011-04-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g miltų
*1 kiaušinis
*100ml vandens (+50ml)
*200g špinatų
*70g sviesto
*1 skiltelė česnako
*4 v.š. grietinės
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Dubenyje iš miltų, vandens ir kiaušinio išminkome tešlą. Tešla turi nebekibt prie rankų (jei per minkšta, tai dedame dar miltų). Išminkytą tešlą iškočiojame 0,3-0,5cm storio ir supjaustome nedideliais kvadratukais.
Užverdame puodą su pasūdytu vandeniu ir sudedame skryliukus, kuriuos verdame apie 5-7 minutes, kol visi iškylą į viršų. Išvirus skryliukams nupilame vandenį.
Špinatus labai smulkiai supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnako skiltelę. Po minutės sudedame špinatus ir kepame apie 3-4 minutes. Suminkštėjus špinatams į keptuvę sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir po minutės nuimame nuo ugnies.
Patiekdami į lėkštę dedame skryliukų ir užpilame sviestiniu špinatų padažu.
Šis patiekalas puikiai tiks pusryčiams ar pavakariams.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinė, kiaušiniai, miltai, Patiekalai receptai, receptas, skryliukai, špinatai, sviestas, vegetariški patiekalai

 

Panašūs receptai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais

Previous Post: « Briedžiukų paštetas (užkandis prie vyno)
Sekantis įrašas: Naminis rikotos sūris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt