• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus čili pipirų džemas

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*100-130g raudonų čili pipirų
*4 skiltelės česnako
*2-3 raudonos paprikos
*700g cukraus
*3 svogūnai
*900ml balto vyno acto
*3 citrinos

Gaminimas

:
Svogūnus nulupame ir supjaustome smulkiai. Sudedame į gilią keptuvę, užpilame stikline vandens ir troškiname ant vidutinės ugnies, kol visai suminkštėja. Suminkštėjus svogūnams nusausiname kiek tik įmanoma.
Čili pipirus ir paprikas susmulkiname (išimame sėklas) ir kartu su actu sudedame į puodą. Ant vidutinės ugnies verdame apie 30 minučių dažnai maišydami.
Po pusvalandžio sudedame į puodą cukrų, išmaišome.
Supilame trijų citrinų sultis, išmaišome ir ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių kol pradeda virti. Sudedame svogūnus, išmaišome ir dar keletą minučių pakaitiname. Pradėjus džemui tirštėti nuimame nuo ugnies ir leidžiame bent pusei valandos.
Atvėsusį čili pipirų džemą supilame į sterilizuotus stiklinius indelius ir užsandariname.
(Džemą laikome šaldytuve).
Šis aštrus čili džemas puikiai tiks kaip padažas ar paskaninti padažams.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltojo vyno actas, česnakas, čili pipiras, citrina, džemas, padažas, paprika, Patiekalai receptai, receptas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pomidorų ir paprikų padažas žiemai
Česnakinis pomidorų padažas žiemai
grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai

Previous Post: « Silkė su obuoliais
Sekantis įrašas: Provanso žolelių prieskonių mišinys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt