• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su obuoliais

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g marinuotos silkės filė
*3 obuoliai
*4 v.š. majonezo
*1 raudonas svogūnas
*pipirai

Gaminimas

:
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
Svogūną labai smulkiai supjaustome.
Marinuotą silkę supjaustome nedideliais gabaliukais ir dubenyje sumaišome su svogūnais, obuoliais, žiupsneliu pipirų bei majonezu.
Jei trūksta sūrumo, beriame truputį druskos.
Silkę su obuoliais patiekiame kaip šaltą užkandį.
Šį silkės patiekalą galima patiekti ir kaip užkandinius sumuštinius su balta duona.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: majonezas, obuolys, Patiekalai receptai, silkė, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Makaronai su ančiuviais ir pomidorais
Sekantis įrašas: Aštrus čili pipirų džemas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt