• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrus marinatas žuviai

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Česnakų – 20g
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Imbierų – 6 šaukšt.
  • Citrinos sulčių – 150ml
  • Čili pipirų – 0.5vnt.
  • Raudono vyno (saldaus) – 60ml
  • Sojos padažo – 250ml

Gaminimas

  1. Visus produktus gerai išmaišyti elektriniu maišikliu ir gerai įtrinti žuvį.
  2. Žuvis marinuojama apie 30-40minučių.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: česnakas, čili pipiras, citrina, imbieras, Patiekalai receptai, pipirai, receptas, saldus vynas, sojų padažas, top receptai

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Previous Post: « Pelyno padažas
Sekantis įrašas: Kreminis vištienos padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt