• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bazilikų ir česnakų padažas

2010-08-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Bazilikų ir česnakų padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 50g
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Graikinių riešutų – 50g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Bazilikų – 100g
  • Česnako skiltelių – 8vnt.

Gaminimas

  1. Visus ingredientus sudedame į elektrinį smulkintuvą ir sumalame iki vientisos masės.
  2. Šis padažas tinka su paukštienos, kiaulienos bei žuvies patiekalais.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, graikiniai riešutai, padažas, parmezano sūris, petražolė

 

Panašūs receptai

Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas

Previous Post: « Kaimiškai keptos bulvės
Sekantis įrašas: Šokoladinė Panna cotta »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt