• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bernaise padažas

2011-02-28 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 3 v.š. balto vyno acto
  • 3 kiaušinių tryniai
  • 3 v.š. balto vyno
  • 2 v.š. svogūno laiškų
  • 1 v.š. vandens
  • 200g sviesto
  • 1 v.š. peletrūno
  • 1,5 v.š. petražolių (nebūtina)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Į keptuvę supilame actą, vyną ir sudedame svogūnų laiškus, peletrūną, žiupsnelį pipirų. Užverdame ir kelias minutes verdame (maždaug kol nugaruoja 1 šaukštas skysčio). Į keptuvę supilame šaukštą vandens, išmaišome ir nuimame nuo ugnies. Padažą truputį atvėsiname.
Į puodą pilame 1l vandens, užverdame ir į jį įstatome kitą indą, į kurį supilame padažą. Sudedame kiaušinio trynius, ir labai lėtai maišome kol pradedame tirštėti (apie 3-4 minutes). Po 3-4 minučių sudedame sviestą, kurį taip pat maišome kol visai išsilydo. Baigiant gaminti padažą beriame petražoles, druskos ir pipirų.
Šis bernaise padažas ypač tinka su keptos mėsos patiekalais.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltas vynas, bernaise padažas, kiaušiniai, peletrūnas, petražolė, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Pievagrybių omletas su šonine
Sekantis įrašas: Agurkų ir avokadų paštetas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Vištienos kepsneliai tešloje | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:59

    […] į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių. Vištienos kepsnelius tešloje patiekiame šiltus su bernaise- padažu ar šviežiomis […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt