• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bernaise padažas

2011-02-28 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 3 v.š. balto vyno acto
  • 3 kiaušinių tryniai
  • 3 v.š. balto vyno
  • 2 v.š. svogūno laiškų
  • 1 v.š. vandens
  • 200g sviesto
  • 1 v.š. peletrūno
  • 1,5 v.š. petražolių (nebūtina)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Į keptuvę supilame actą, vyną ir sudedame svogūnų laiškus, peletrūną, žiupsnelį pipirų. Užverdame ir kelias minutes verdame (maždaug kol nugaruoja 1 šaukštas skysčio). Į keptuvę supilame šaukštą vandens, išmaišome ir nuimame nuo ugnies. Padažą truputį atvėsiname.
Į puodą pilame 1l vandens, užverdame ir į jį įstatome kitą indą, į kurį supilame padažą. Sudedame kiaušinio trynius, ir labai lėtai maišome kol pradedame tirštėti (apie 3-4 minutes). Po 3-4 minučių sudedame sviestą, kurį taip pat maišome kol visai išsilydo. Baigiant gaminti padažą beriame petražoles, druskos ir pipirų.
Šis bernaise padažas ypač tinka su keptos mėsos patiekalais.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltas vynas, bernaise padažas, kiaušiniai, peletrūnas, petražolė, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Pievagrybių omletas su šonine
Sekantis įrašas: Agurkų ir avokadų paštetas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Vištienos kepsneliai tešloje | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:59

    […] į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių. Vištienos kepsnelius tešloje patiekiame šiltus su bernaise- padažu ar šviežiomis […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt