• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinis padažas

2010-08-24 by Kulinarė 1 Comment

Česnakinis padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 40g
  • Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Česnakų – 70g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 15ml

Gaminimas

  1. Gaminimas yra labai lengvas – viską susmulkiname ir sumaišome iki vientisos masės elektriniu maišytuvu.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, majonezas, padažas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Peletrūnas
Sekantis įrašas: Baltojo šokolado Panna Cotta »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Krabų lazdelių kepsneliai | KULINARE.LT parašė:
    2021-08-11 12:42

    […] Tinka su saldžiarūgščiu česnakiniu padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt