Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Konservuotų pomidorų – 800g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Bazilikų – 2 šaukštai
Gaminimas
- Konservuotus pomidorus patartina naudoti nepjaustytus, nuluptus.
- Į keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies dedame pjaustytą česnaką.
- Kai tik česnakas pradeda čirškėti, sudedame smulkintą baziliką.
- Jei mėgstate, galite įpjaustyti šiek tiek čili pipiro.
- 30 sekundžių pakepiname ir supilame konservuotus pomidorus. Rankomis arba šakute pomidorus sutraiškome.
- Išmaišome ir leidžiame užvirti.
- Uždengiame ir ant lengvos ugnies paliekame troškintis apie 10-15 minučių.
- Skanaus!
Parašykite komentarą