• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lengvas pomidorų padažas picai

2017-11-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Lengvas pomidorų padažas picai

Ingridientai

  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Konservuotų pomidorų – 800g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Bazilikų – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Konservuotus pomidorus patartina naudoti nepjaustytus, nuluptus.
  2. Į keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies dedame pjaustytą česnaką.
  3. Kai tik česnakas pradeda čirškėti, sudedame smulkintą baziliką.
  4. Jei mėgstate, galite įpjaustyti šiek tiek čili pipiro.
  5. 30 sekundžių pakepiname ir supilame konservuotus pomidorus. Rankomis arba šakute pomidorus sutraiškome.
  6. Išmaišome ir leidžiame užvirti.
  7. Uždengiame ir ant lengvos ugnies paliekame troškintis apie 10-15 minučių.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas

Previous Post: « Pilno grūdo cinamoniniai blynai
Sekantis įrašas: Pica Margarita »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt