Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 100ml
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grybų – 150g
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą.
- Į sviestą sudedame smulkintus svogūnus bei grybus. Kepame apie 3-4 minutes dažnai maišydami.
- Apskrudus svogūnams suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų.
- Po minutės pilame grietinėlę ir lėtai maišome kol padažas pradeda tirštėti. Beriame druskos ir pipirų.
- Šis padažas labai tiks prie keptų mėsos patiekalų.
Gaminimas
[…] neilgai, po keletą minučių, kol švelniai paruduoja. Virtos vištienos kotletus patiekiame su grybu padažu ir daržovių garnyru ar bulvių […]