• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų padažas mėsai

2010-09-08 by Kulinarė 1 Comment

Grybų padažas mėsai

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grybų – 150g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą.
  2. Į sviestą sudedame smulkintus svogūnus bei grybus. Kepame apie 3-4 minutes dažnai maišydami.
  3. Apskrudus svogūnams suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų.
  4. Po minutės pilame grietinėlę ir lėtai maišome kol padažas pradeda tirštėti. Beriame druskos ir pipirų.
  5. Šis padažas labai tiks prie keptų mėsos patiekalų.

Gaminimas

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinėlė, grybai, miltai, padažas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Pomidorai įdaryti šprotais
Sekantis įrašas: Lengvas tuno užkandis »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Virtos vištienos kotletukai | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 18:24

    […] neilgai, po keletą minučių, kol švelniai paruduoja. Virtos vištienos kotletus patiekiame su grybu padažu ir daržovių garnyru ar bulvių […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt