Ingridientai
- Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pomidorų – 1500g
- Cukraus – 150g
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Kardamonų – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Razinų – 60g
- Raudonojo vyno acto – 100ml
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Užverdame puodą su vandeniu. Sudedame pomidorus į verdantį vandenį ir palaikome apie 30 sekundžių. Išimame pomidorus ir nulupame odelę.
- Įkaitiname gilią keptuvę ir sudedame pjaustytus pomidorus, smulkintą česnaką, svogūną, razinas, čili pipirą ir kepame apie 6 minutes ant vidutinės ugnies.
- Daržovėms suminkštėjus supilame actą, suberiame cukrų, druską, dedame susmulkintą česnaką, kardamoną, razinas bei imbierą ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies.
- Prieš patiekdami atvėsiname.
Parašykite komentarą