• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų čatnis (chutney)

2010-11-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Pomidorų čatnis (chutney)

Ingridientai

  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pomidorų – 1500g
  • Cukraus – 150g
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kardamonų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Razinų – 60g
  • Raudonojo vyno acto – 100ml
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Užverdame puodą su vandeniu. Sudedame pomidorus į verdantį vandenį ir palaikome apie 30 sekundžių. Išimame pomidorus ir nulupame odelę.
  2. Įkaitiname gilią keptuvę ir sudedame pjaustytus pomidorus, smulkintą česnaką, svogūną, razinas, čili pipirą ir kepame apie 6 minutes ant vidutinės ugnies.
  3. Daržovėms suminkštėjus supilame actą, suberiame cukrų, druską, dedame susmulkintą česnaką, kardamoną, razinas bei imbierą ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies.
  4. Prieš patiekdami atvėsiname.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čatnis, česnakas, čili pipiras, cukrus, imbieras, kardamonas, pomidorai, raudonojo vyno actas, razinos, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karamelinis padažas
Karamelinis padažas
Šokoladinis padažas
Šokoladinis padažas
Barbecue padažas
Barbecue padažas

Previous Post: « Žalieji dilgynių gnocchi
Sekantis įrašas: Kiauliena su žemės riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt