• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rėžiuko („watercress“) padažas

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Rėžiukas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 150g
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Rėžiukų – 10g

Šis rėžiuko padažas daugiausia naudojamas žuvies patiekalams.

Gaminimas

  1. Visus produktus susmulkiname elektriniu smulkintuvu ir paliekame valandai, kad į padažą įsigertų aromatas.
  2. Rėžiuko („watercress“) padažą patiekiame šaltą.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Žuviai ir jūros gėrybems Tagged With: citrina, grietinė, padažas, receptas, rėžiukai, top receptai, watercress, žuvis

 

Panašūs receptai

Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Previous Post: « Padažas vištienai ar žuviai
Sekantis įrašas: Pelyno padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt