• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Svogūnų čatnis (chutney)

2010-11-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Svogūnų čatnis (chutney)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Paprikos miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonųjų svogūnų – 400g
  • Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų pastos – 200g
  • Česnako skiltelių – 1vnt.

Čatnis Indijos virtuvėje vartojamas kaip garnyras, kaip tarpinis atskiras patiekalas ar net desertas. Čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Jam gaminti vartojami tiek aštrūs prieskoniai, tiek cukrus, vaisiai ir įvairios daržovės.

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, pomidorų pastą ir visus likusius prieskonius, įskaitant ir česnaką, kurį reikėtų susmulkinti.
  2. Padažą verdame ant silpnos ugnies apie 35 minutes.
  3. Išvirtą paliekame, kad atvėstų ir patiekiame.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, čatnis, česnakas, cukrus, kuminas, paprika, pomidorų pasta, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Salotos su vištiena
Sekantis įrašas: Panakota su medumi »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt