Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Paprikos miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Raudonųjų svogūnų – 400g
- Kumino – 1 arbatinis šauktštelis
- Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų pastos – 200g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
Čatnis Indijos virtuvėje vartojamas kaip garnyras, kaip tarpinis atskiras patiekalas ar net desertas. Čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Jam gaminti vartojami tiek aštrūs prieskoniai, tiek cukrus, vaisiai ir įvairios daržovės.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus svogūnus, pomidorų pastą ir visus likusius prieskonius, įskaitant ir česnaką, kurį reikėtų susmulkinti.
- Padažą verdame ant silpnos ugnies apie 35 minutes.
- Išvirtą paliekame, kad atvėstų ir patiekiame.
Parašykite komentarą