• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Antiena Mornay padaže užkepta daržovėmis

2012-03-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g antienos
  • 1 morka
  • svogūnas
  • 4 skiltelės česnako
  • mariuotas jelapeno pipras
  • petražolės
  • 200g poro
  • 150g Mornay padažo
  • 3 v.š. sviesto
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

  1. Antieną išverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Morką, svogūną, porą, česnaką supjautome stambiai.
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir apkepame visas daržoves. Kepame neilgai – 3-4 minutes.
  4. Į kepimo indą sudedame likusį sviestą ir virtą su supjaustytą antieną.
  5. Sudedame daržoves, pabarstome druska ir pipirais, užpilame paruoštu Mornay padažu ir dedame į orkaitę.
  6. Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  7. Patiekdami pabarstome maltu muskatu.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: antiena, jelapeno pipiras, morkos, Mornay padažas, muskatas, poras, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Grybų ir faršo kotletai
Sekantis įrašas: Naminiai baravykų prieskoniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt