Ingridientai
- 350g antienos
- 1 morka
- svogūnas
- 4 skiltelės česnako
- mariuotas jelapeno pipras
- petražolės
- 200g poro
- 150g Mornay padažo
- 3 v.š. sviesto
- 0,25 a.š. malto muskato
- druska ir pipirai
Gaminimas:
- Antieną išverdame pasūdytame vandenyje.
- Morką, svogūną, porą, česnaką supjautome stambiai.
- Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir apkepame visas daržoves. Kepame neilgai – 3-4 minutes.
- Į kepimo indą sudedame likusį sviestą ir virtą su supjaustytą antieną.
- Sudedame daržoves, pabarstome druska ir pipirais, užpilame paruoštu Mornay padažu ir dedame į orkaitę.
- Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
- Patiekdami pabarstome maltu muskatu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą