• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Antiena Mornay padaže užkepta daržovėmis

2012-03-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g antienos
  • 1 morka
  • svogūnas
  • 4 skiltelės česnako
  • mariuotas jelapeno pipras
  • petražolės
  • 200g poro
  • 150g Mornay padažo
  • 3 v.š. sviesto
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

  1. Antieną išverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Morką, svogūną, porą, česnaką supjautome stambiai.
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais sviesto ir apkepame visas daržoves. Kepame neilgai – 3-4 minutes.
  4. Į kepimo indą sudedame likusį sviestą ir virtą su supjaustytą antieną.
  5. Sudedame daržoves, pabarstome druska ir pipirais, užpilame paruoštu Mornay padažu ir dedame į orkaitę.
  6. Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  7. Patiekdami pabarstome maltu muskatu.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: antiena, jelapeno pipiras, morkos, Mornay padažas, muskatas, poras, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Grybų ir faršo kotletai
Sekantis įrašas: Naminiai baravykų prieskoniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt