• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrūs vištienos sparneliai

2010-05-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštrūs vištienos sparneliai

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Imbierų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 70ml
  • Svogūnų laiškų – 2g
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 4 šaukštai
  • Cinamono lazdelių – 1vnt.
  • Baltųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kukurūzų miltų – 10g
  • Rudojo cukraus – 20g
  • Vištienos sparnelių – 1000g

Gaminimas

  1. Inde padarome marinatą iš 3 valg. š. sultinio, 2 valg. š. sojų padažo bei baltųjų pipirų sudedame nuvalytus vištienos sparnelius. Marinuojame apie 20-30 minučių.
  2. Indelyje sumaišome padažą iš cukraus, sojų padažo ir likusio vištienos sultinio.
  3. Į keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame smulkintus čili pipirus, kepame 1 minutę, kad aliejus įsigertų pipiro aštrumo. Į aštrų aliejų dedame sparnelius ir kepame apie 5-8 minutes, kol apskrus iš abiejų pusių. Baigiant kepti sudedame smulkintus svogūnų laiškus, cinamoną, imbierą ir pipirus, dar minutę kepame ir tada ant viršaus pabarstome miltų ir supilame pagamintą padažą. Uždengiame keptuvę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, cinamonas, cukrus, imbieras, karštieji patiekalai, kukurūzų miltai, Patiekalai receptai, pipirai, receptas, sojų padažas, sultinys, svogūnų laiškai, užkandis, vištiena

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Varškės sausainiai
Sekantis įrašas: Vištienos ir brokolių sriuba su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt