• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Azijietiškai kepta višta

2010-11-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Azijietiškai kepta višta

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Kalendros miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Natūralaus jogurto – 400g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Vištų – 1vnt.
  • Anyžių (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Natūralų jogurtą sumaišome su citrinos sultimis ir visais prieskoniais ir gautu padažu įtriname vištą.
  2. Vištą uždengiame folija ir dedame į šaldytuvą mažiausiai 24 valandoms (geriausia 36 valandoms)
  3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  4. Išmarinuotą vištieną išimame ir įtriname 4 šaukštais aliejaus, dedame į kepimo indą ir kišame į orkaitę, kur kepame apie valandą ar daugiau (priklausomai nuo vištos dydžio). Reikėtų šakute po valandos patikrinti.
  5. Vištieną patiekiame su virtais ryžiais.

Kategorijos:Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Šventiniai patiekalai Tagged With: aliejus, anyžinė ožiažolė (anyžis), čili pipiras, citrina, kalendra, natūralus jogurtas, vištiena

 

Panašūs receptai

Medaus antiena su keptomis daržovėmis
Kepta žąsis
Aštri kepta antis

Previous Post: « Plovas su vištiena
Sekantis įrašas: Kugelis su vištos sparneliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt