Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Kalendros miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Natūralaus jogurto – 400g
- Citrinų – 1vnt.
- Vištų – 1vnt.
- Anyžių (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Natūralų jogurtą sumaišome su citrinos sultimis ir visais prieskoniais ir gautu padažu įtriname vištą.
- Vištą uždengiame folija ir dedame į šaldytuvą mažiausiai 24 valandoms (geriausia 36 valandoms)
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Išmarinuotą vištieną išimame ir įtriname 4 šaukštais aliejaus, dedame į kepimo indą ir kišame į orkaitę, kur kepame apie valandą ar daugiau (priklausomai nuo vištos dydžio). Reikėtų šakute po valandos patikrinti.
- Vištieną patiekiame su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą