Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Mozarella sūrio – 80g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Vyšninių pomidorų – 300g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Bazilikų – 2 šaukštai
- Vištienos krūtinėlės – 4vnt.
- Balzamiko acto – 60ml
Gaminimas
- Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitiname aliejų.
- Vištienos krūtinėles iš abiejų pusių apibarstome druska ir pipirais. Kad vištiena lengviau iškeptų galima ją šiek tiek pamušti kočėlu.
- Dedame vištienos gabaliukus į keptuvę ir kiekvieną pusę kepame po 6 minutes.
- Vištienai iškepus išimame iš keptuvės ir atidedame į šoną.
- Į tą pačia keptuvę pilame balzamiko actą ir dedame smulkintą česnaką. Nuolat maišant pakepame apie 1 minutę.
- Sudedame per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, pagardiname druska ir patroškiname apie 5-7 minutes, kol pomidoriukai suminkštės.
- Pomidorams apkepus įmaišome bazilikus.
- Dedame atgal iškeptus vištienos gabaliukus, ant viršaus dedame Mozzarella sūrio riekeles, uždengiame keptuvę dangčiu ir dar trumpam paliekame, kol sūris išsilydys.
- Į atskiras lėkštes dedame po vieną vištienos gabaliuką ir apdėliojame keptais pomidoriukais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą