• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas kalakutas su įdaru

2010-12-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptas kalakutas su įdaru

Ingridientai

  • Druskos – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Sviesto – 200g
  • Vištienos sultinio – 300ml
  • Čiobrelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Kalakutų (~6kg) – 1vnt.
  • Įdaro paukštienai – 250g

Gaminimas

  1. Kalakutą nuvalome.
  2. Ištirpiname 100g sviesto.
  3. Dubenėlyje sumaišome druską, pipirus, smulkintą česnaką, čiobrelius ir užpilame šiltu sviestu.
  4. Paruoštu prieskonių mišiniu įtriname kalakutą ir bent parą marinuojame.
  5. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių.
  6. Po paros kalakutą prikemšame paruoštu įdaro ir dedame į didelį kepimo indą. Kartu dedame likusį sviestą ir supilame sultinį.
  7. Kalakutą dedame į orkaitę ir kepame nuo 3,2 valandos iki 4 valandų. Kas 20 minučių kalakutą apšlakstome sultiniu, esančiu kepimo skardoje.

Kategorijos:Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Šventiniai patiekalai Tagged With: česnakas, čiobrelis, kalakutiena, paukštiena, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

Medaus antiena su keptomis daržovėmis
Kepta žąsis
Aštri kepta antis

Previous Post: « Pievagrybių užkandis
Sekantis įrašas: Sumuštinis su keptu kiaušiniu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt