
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos – 1800g
- Kokosų pieno – 500ml
- Čiobrelių šakelių – 6vnt.
- Česnakų galvų – 1vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
- Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
- Troškinimui skirtame puode įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą. Svarbu, kad puodas būtų tinkamas naudoti orkaitėje.
- Sudedame į puodą vištienos gabaliukus ir pakepiname apie 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverčiame ir dar pakepame apie 4 minutes.
- Sudedame čiobrelio šakeles bei česnako skilteles ir dar pakepame apie 30 sekundžių. Kepant maišome.
- Supilame kokosų pieną, puodą uždengiame ir dedame į orkaitę 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškins.
- Išimame iš orkaitės ir paliekame keletai minučių atvėsti.
- Skanaus!
Parašykite komentarą