
Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos krūtinėlės – 500g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Bulvių krakmolo – 2 šaukštai
- Česnako skiltelių – 4vnt.
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlės mėsą supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais.
- Paukštieną sumaišome su majonezu, krakmolu, kiaušiniu. Įberiame druskos ir pipirų, dedame smulkintą česnaką ir gerai išmaišome.
- Įkaitiname aliejų keptuvėje ir šaukštu dedame vištienos kepsnių masę. Kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
- Patiekiame su mėgiamu garnyru bei salotomis.
dažnai kepu. Liuks. 🙂