Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 45g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 250ml
- Vištienos šlaunelių – 700g
- Graikiškas jogurto – 250ml
- Kario prieskonių – 2 šaukštai
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Alyvuogių aliejaus – 180ml
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, karį, smulkintą česnaką, citrinų sultis, pomidorų padažą, alyvuogių aliejų. Sumaišykite su vištienos šlaunelėmis, gerai įtrinkite ir sudėkite į marinavimosi maišelį.
- Sandariai uždarykite ir palikite šaldytuve marinuotis apie 3 valandas.
- Dideliame puode įkaitinkite aliejų ant vidutinės – aukštos ugnies.
- Sudėkite marinuotas vištienos šlauneles ir pakepkite apie 3 minutes, kol išorė šiek tiek paruduos.
- Supilkite sultinį ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir leiskite virti apie 35 – 45 minutes, kol vištiena pilnai išvirs.
- Jei verdant matysite, kad skysčiai beveik išgaravę, įpilkite dar sultinio.
- Baigdami virti pagardinkite druska ir pipirais.
- Patiekite su ryžiais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą