• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su sūriu ir šviežiais svogūnais

2010-06-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su sūriu ir šviežiais svogūnais

Ingridientai

  • Druskos – 0.75 šaukšto
  • Mozarella sūrio – 200g
  • Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Svogūnų laiškų – 20g
  • Vandens – 120ml
  • Sausų mielių – 7g
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio

 

 

Gaminimas

  1. Į indą supilame miltus. Miltų viduryje padarome duobutę ir į ja pilame šiltą vandenį. Įberiame 0.5 arb. š. druskos ir cukraus į duobutėje esantį vandenį ir pradedame maišyti sukdami ratu vandenį.
  2. Ištirpus cukrui ir druskai, supilame mieles ir 3 valg. š. aliejaus, dar kartą išmaišome. Maišydami, imame nuo kraštų miltus ir gaminame tešlą. Tešlą gerai išminkome, uždengiame maistine plėvele ir 10-15 min pastatome tamsioje sausoje vietoje, kad truputį pakiltų.
  3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  4. Į keptuvę pilame stiklinę vandens ir užverdame. Į verdantį vandenį sudedame šviežius nepjaustytus svogūnus su visomis galvutėmis. Po 1-2 minučių išimame ir nusausiname.
  5. Imame iškilusią tešlą ir dar kartą ją išminkome, kad išeitų tešloje susidaręs oras. Imame tešlos gabaliuką ir darome tešlos padą (patinkančio dydžio). Tešlos blyną aptepame aliejumi.
  6. Dedame mozzarella sūrio, pabarstome išilgai (per visą ilgį) pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais, ir galiausiai užbarstome parmezano sūrį.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame apie 10 minučių, kol kraštai paruduos ir sūris išsilydys.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, miltai, mozzarella sūris, parmezano sūris, pica

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica “Porkie”

Previous Post: « Garam masala
Sekantis įrašas: Pica su mozzarella sūriu ir špinatų pesto »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt