• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Burokėlių sriuba su džiovintais grybais (barščiai)

2010-08-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Burokėlių sriuba su džiovintais grybais (barščiai)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 15ml
  • Vištienos sultinio – 1200ml
  • Krapų – 0.25 arb. šaukšt.
  • Džiovintų baravykų – 50g
  • Lauro lapų – 3vnt.
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Bulvių – 4vnt.
  • Burokėlių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Iš vakaro dubenėlyje užmerkiame grybus.
  2. Nulupame ir kubeliais supjaustome bulves.
  3. Išvirtus burokėlius arba sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome kubeliais.
  4. Į puodą supilame sultinį ir sudedame pjaustytas bulves bei burokėlius.
  5. Verdame 15-20 minučių, tada sudedame numirkytus grybus, beriame druskos ir pipirų, dedame lauro lapus, krapus.
  6. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame apkepti smulkintus svogūnus.
  7. Svogūnams apkepus, sudedame juos į sriubą, įpilame citrinos sulčių ir verdame dar 15 minučių.
  8. Patiekiame su šaukštu grietinės.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, bulvės, burokėliai, citrina, grybai, krapai, lauro lapai, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Obuolių sūris
Sekantis įrašas: Tunu farširuoti kiaušiniai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt