
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Česnakų – 15g
- Parmezano sūrio – 50g
- Vištienos sultinio kubelių – 10g
- Konservuotų pupelių – 400g
- Vandens – 2000ml
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Jalapenų – 1vnt.
- Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sojų faršo – 150g
Sojos faršas kuo puikiausiai pakeičia mėsos faršą. Šitas aštrios sriubos receptas patiks tiek vegetarams tiek mėsą mėgstantiems.
Gaminimas
- Pirmiausia, inde verdančių vandeniu užplikome sojos faršą ir paliekame kelioms minutėms, kad išbrinktų.
- Išbrinkus faršui, sudedame jį į didesnį puodą, įpilame 1l vandens ir sudedame smulkintus svogūnus bei aštriuosius pipirus. Dedame cukraus, druskos, pipirų ir troškiname kol nugaruoja didesnė dalis vandens.
- Per tą laiką konservuotas pupeles bei česnakus susmulkiname elektriniu smulkintuvu (galima čili sriubą virti ir nesusmulkinus pupelių). Susmulkintas pupeles dedame į puodą su sojos faršu, pilame likusį vandenį ir sukrečiame konservuotus pomidorus. Troškiname apie 30min.
- Prieš patiekiant sriubą pagardiname tarkuotu parmezano sūriu ir patiekiame su paskrudinta duona.
Parašykite komentarą