Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Česnakų – 40g
- Sviesto – 40g
- Imbierų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Daržovių sultinio – 500ml
- Cukinijų – 500g
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką ir svogūną. Kepame apie 8 minutes ant silpnos ugnies, kad nei česnakas nei svogūnas neparuduotų, o išliktų minkšti.
- Į puodą su svogūnu ir česnaku sudedame kubeliais pjaustytas cukinijas, kepame dar 5 minutes ir tada supilame sultinį. Užvirusią sriubą ant silpnos ugnies verdame apie 40 minučių.
- Suvirus daržovėms, elektriniu smulkintuvu sutriname daržoves, įberiame druskos, sudedame tarkuotą imbierą ir išmaišome.
- Cukinijų ir česnakų sriubą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą