• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jūros kopūstų sriuba

2010-06-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Jūros kopūstų sriuba

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Vištienos sultinio – 700ml
  • Kiaulienos faršo – 150g
  • Svogūnų laiškų – 20g
  • Sojos padažo – 0.5 šaukšto
  • Jūros kopūstų – 100g
  • Alyvuogių aliejaus (česnakinio) – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Į maltą kiaulieną pilame sojos padažo, išminkome ir paliekame 20 minučių.
  2. Puode užverdame sultinį.
  3. Iš mėsos faršo suformavę mažus kukulius dedame į sultinį. Pilame česnakinio aliejaus ir išmaišome.
  4. Sudedame jūros kopūstus, pabarstome pipirais ir verdame dar kelias minutes.
  5. Nuimame puodą nuo ugnies ir suberiame smulkintus svogūnus su laiškais.
  6. Sriubą patiekiame karštą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: jūros kopūstai, kiauliena, sriuba

 

Panašūs receptai

Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Avinžirnių Ir Pievagrybių Sriuba
Avinžirnių Ir Pievagrybių Sriuba

Previous Post: « Pica su pupelėmis ir pančeta
Sekantis įrašas: Baklažanas su malta mėsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt