Ingridientai
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 100g
- Vištienos sultinio – 700ml
- Kiaulienos faršo – 150g
- Svogūnų laiškų – 20g
- Sojos padažo – 0.5 šaukšto
- Jūros kopūstų – 100g
- Alyvuogių aliejaus (česnakinio) – 1 šaukštas
Gaminimas
- Į maltą kiaulieną pilame sojos padažo, išminkome ir paliekame 20 minučių.
- Puode užverdame sultinį.
- Iš mėsos faršo suformavę mažus kukulius dedame į sultinį. Pilame česnakinio aliejaus ir išmaišome.
- Sudedame jūros kopūstus, pabarstome pipirais ir verdame dar kelias minutes.
- Nuimame puodą nuo ugnies ir suberiame smulkintus svogūnus su laiškais.
- Sriubą patiekiame karštą.
Parašykite komentarą