
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 1000ml
- Petražolių – 30g
- Konservuotų pomidorų – 400g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepiname apie 2 minutes.
- Apkepus česnakui sudedame pomidorus, beriame druskos ir pipirų ir užpilame sultinį. Užverdame sriubą.
- Užvirusią sriubą maisto smulkintuvu (blenderiu) smulkiname iki vientisos masės.
- Į sriubą sudedame pjaustytas petražoles ir dar 5 minutėms dedame ant silpnos ugnies.
Parašykite komentarą