• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų ir kopūstų sriuba

2014-02-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 5 pomidorai
  • 1,5l sultinio
  • 3 v.š. sviesto/aliejaus
  • 200g kopūsto
  • 2 skiltelės česnako
  • pusė svogūno
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Puode išlydome sviestą ir dedame susmulkintus svogūnus bei česnakus. Kepame apie 2 minutes ir tada sudedame pjaustytą kopūstą. Kepame apie 5 minutes dažnai maišydami. Tuo metu verdančiu vandeniu nuplikome pomidorus, kad nusiluptų odelė (nors tai nebūtina) ir sudedame į puodą, kuriame kepa daržovės. Daržoves dar keletą minučių pakepame ir užpilame sultiniu, beriame druskos ir pipirų. Ant silpnos ugnies verdame apie 20 minučių.
Sriubą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, česnakas, kopūstas, pomidorai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”

Previous Post: « Saldžiarūgštis padažas
Sekantis įrašas: Graikiškas špinatų pyragas (Spanakopita) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt