• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų ir pupelių sriuba

2014-01-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

400g konservuotų pomidorų (savose sultyse)
1 v.š. pomidorų pastos
2 skardinės konservuotų raudonų pupelių
1 poras
3 v.š. aliejaus
1,2l vištienos sultinio
8 vyšniniai pomidorai
1 a.š. šviežio rozmarino
700g kiaulienos šoninės

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Dubenyje sumaišome nuplautus vyšninius pomidorus su 2 v.š., druska ir pipirais ir sudedame į kepimo indą. Dedame pomidorus į orkaitę, kur kepame apie 30-40 minučių.

Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame pjaustytą kiaulienos šoninę, pakepame apie 2 minutes ir sudedame pjaustytą porą, rozmariną. Kepame dar 3 minutes. Į keptuvę sudedame pomidorų pastą, išmaišome, supilame konservuotus pomidorus ir 200g nusausintų pupelių.
Puode užverdame sultinį su 200g pupelių. Užvirus sultiniui elektriniu smulkintuvu sutriname sultinyje esančias pupeles ir vėl dedame ant ugnies. Į puodą sudedame keptas daržoves su kiauliena ir išmaišome. Beriame druskos ir pipirų, uždengiame puodą ir ant vidutinės ugnies verdame apie 20 minučių.
Patiekdami pilame pomidorų ir pupelių sriubą į dubenėlį ir ant viršaus dedame porą keptų pomidorų.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, kiaulienos šoninė, konservuoti pomidorai, morkos, pomidorų padažas, poras, pupelės, rozmarinas, sultinys, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA

Previous Post: « Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
Sekantis įrašas: Saldžiarūgštis padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt