• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta česnakinė burokėlių sriuba

2010-11-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta česnakinė burokėlių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Česnako skiltelių – 6vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 2vnt.
  • Burokėlių – 400g

Gaminimas

  1. Burokėlius nulupame ir supjaustome mažais kubeliais.
  2. Bulves nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir dedame į puodą su sultiniu. Susmulkiname svogūną, suberiame kartu su bulvėmis į puodą ir verdame apie 10 minučių po užvirimo.
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus, kuriuos kepame 30 sekundžių.
  4. Po 30 sekundžių, kai pasklinda česnakų aromatas, į keptuvę kartu sudedame burokėlius, kuriuos kepame apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
  5. Apkeptas daržoves dedame į puodą su sultiniu, beriame 1 arb. š. druskos, pipirų ir kartu viską verdame dar 10 minučių.
  6. Išvirus daržovėms tame pačiame puode viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Trintą sriubą dar dedame ant ugnies ir verdame apie porą minučių.
  7. Trintą česnakinę burokėlių sriubą patiekiame karštą su česnakine duona ir paskanintą šaukštu grietinės.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, bulvės, burokėliai, česnakas, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba
Moliūgų sriuba
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Kukurūzų sriuba su rūkyta šonine
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”
Šalta pomidorų sriuba “Gazpacho”

Previous Post: « Kepti bulvių švilpikai
Sekantis įrašas: Makaronai su faršu ir rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt