• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta česnakinė burokėlių sriuba

2010-11-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Trinta česnakinė burokėlių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 1000ml
  • Česnako skiltelių – 6vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 2vnt.
  • Burokėlių – 400g

Gaminimas

  1. Burokėlius nulupame ir supjaustome mažais kubeliais.
  2. Bulves nulupame, supjaustome mažais kubeliais ir dedame į puodą su sultiniu. Susmulkiname svogūną, suberiame kartu su bulvėmis į puodą ir verdame apie 10 minučių po užvirimo.
  3. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus, kuriuos kepame 30 sekundžių.
  4. Po 30 sekundžių, kai pasklinda česnakų aromatas, į keptuvę kartu sudedame burokėlius, kuriuos kepame apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
  5. Apkeptas daržoves dedame į puodą su sultiniu, beriame 1 arb. š. druskos, pipirų ir kartu viską verdame dar 10 minučių.
  6. Išvirus daržovėms tame pačiame puode viską susmulkiname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės. Trintą sriubą dar dedame ant ugnies ir verdame apie porą minučių.
  7. Trintą česnakinę burokėlių sriubą patiekiame karštą su česnakine duona ir paskanintą šaukštu grietinės.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: aliejus, bulvės, burokėliai, česnakas, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Sviestinio moliūgo sriuba
Sviestinio moliūgo sriuba
Keptų daržovių sriuba
Keptų daržovių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba

Previous Post: « Kepti bulvių švilpikai
Sekantis įrašas: Makaronai su faršu ir rozmarinu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt