• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sushi dubenėliai

2021-07-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Sushi dubenėliai

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Gaivus ir lengvas patiekalas, puikiai tinkantis karštos dienos pietums.

Sushi dubenėliams reikės:

  • Puodelio sushi ryžių
  • 2 v.š. ryžių acto
  • 2 a.š. cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 120g surimi lazdelių ar krabų mėsos
  • 1/2 sunokusio avokado
  • 1 trumpavaisio agurko
  • Nori dumblių lakšto
  • 1 v.š. majonezo
  • Sriracha padažo, pagal skonį
  • Sojos padažo ir marinuoto imbiero tiekimui

Gaminimo eiga:

  1. Ryžius kelis kartus perplauname šaltu vandeniu.
  2. Sudedame ryžius į puodą ir užpilame 1 1/4 puodelio vandens
  3. Ryžius užverdame, tuomet sumažiname liepsną iki labai mažos, uždengiame ir verdame 10-12 minučių.
  4. Mažame puode sumaišome ryžių actą, cukrų ir druską.
  5. Kaitiname ant mažos ugnies iki kol ištirpsta cukrus. Paliekame atvėsti.
  6. Atvėsusį actą atsargiai įmaišome į ryžius.
  7. Surimi lazdeles, avokadą ir agurką supjaustome kubeliais.
  8. Nori lakštą suplėšome arba supjaustome aštriu peiliu.
  9. Majonezą sumaišome su sriracha padažu.
  10. Į dubenėlį dedame ryžių, krabų lazdelių, agurko ir avokado.
  11. Apibarstome smulkintais dumbliais ir apšlakstome sriracha majonezu.
  12. Tiekiame su sojos padažu ir marinuotais imbierais.
  13. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Pusryčių burgeris
Sekantis įrašas: Greitas čili troškinys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt