• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri gvakamolė (guacamole)

2010-06-19 by Kulinarė 1 Comment

Aštri gvakamolė

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kalendrų – 5g
  • Jalapenų – 1vnt.
  • Avokadų – 4vnt.
  • Laimų – 3vnt.
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Tirštas meksikiečių padažas iš trinto avokado su priedais. Paprastai gvakamolė patiekiama su kukurūzų traškučiais ar kitais traškučiais, taip pat naudojama kaip padažas su kitais meksikietiškais valgiais.

Gaminimas

  1. Avokadus nulupame ir sutriname.
  2. Svogūną, česnakus ir aštrų pipirą susmulkiname ir sudedame į trintą avokadą. Suberiame kalendrą, supilame laimų sultis ir pabarstome druska. Viską išmaišome ir valandai dedame į šaldytuvą.
  3. Patiekti su traškučiais ar tortilijomis.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: avokadas, česnakas, čili pipiras, guacamole, kalendra, laimas, svogūnų laiškai, tortilija

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Pyragėliai su mėsa
Sekantis įrašas: Makaronų mišrainė su lašiša »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Aštrūs kalakutienos tacos | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 09:20

    […] 1/2 puodelio gvakamolės […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt