• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrūs kalakutienos tacos

2016-11-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštrūs kalakutienos tacos

Ingridientai

  • 8 nedideli tortilijų lakštai
  • 1 puodelis pjaustytos kepto kalakuto mėsos
  • Aštrus padažas
  • 1/2 puodelio gvakamolės
  • 1/2 puodelio pico de gallo
  • Tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas

  1. Ant viryklės ugnies pašildykite tortilijas, kad atsirastų apskrudusios dėmės.
  2. Pašildykite kalakuto mėsą ir sumaišykite su aštriu padažu.
  3. Dėkite vieną tortiliją (po du vienam taco) ant kitos ir išdėliokite po lygiai kalakutą, gvakamolę, pico de gallo, sūrį ir dar kelis lašus aštraus padažo. Turite pagaminti 4 tacos.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Meksikos, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Virtuvės Tagged With: aitriųjų paprikų padažas, gvakamolė, kalakutiena, parmezano sūris, pico de gallo, tortilija

 

Panašūs receptai

Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė

Previous Post: « Salsa fresca (Pico de gallo)
Sekantis įrašas: Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt