• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paprikų užkandėlė prie vyno

2011-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 raudonos paprikos
  • 100ml aliejaus
  • 1 maža skiltelę česnako
  • 1 a.š. balto vyno acto
  • 0,5 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 0,25 a.š. cukraus
  • 0,25 a.š. druskos

Gaminimas


Paprikas nuplauname ir labai smulkiai supjaustome (arba sumalame).

Česnaką sutriname.

Puode užverdame pusę litro vandens ir suberiame pjaustytas paprikas, kurias verdame 2 minutes (jei paprikos maltos – jų virti nereiktų, tereikia perpilti verdančiu vandeniu). Apvirtas paprikas nusausiname ir suberiame į indą. Į indą beriame druską, cukrų, raudonėlį, sudedame trintą česnako skiltelę ir pilame actą. Viską išmaišome, užpilame aliejumi ir sudedame į užsukamą stiklainį. Paruoštas paprikas bent parą palaikome šaldytuve.

Patiekiama paprikų užkandėlė su balta šviežia duona prie vyno.

Laikoma šaldytuve ši užkanda gali būti iki 2 savaičių.

 

 

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, cukrus, paprika, Patiekalai receptai, receptas, užkandis

 

Panašūs receptai

Grybų brusketa
Pupelių brusketa
Pupelių brusketa
Lavašas su lašiša
Lavašo užkandis su tunu

Previous Post: « Tuno salotos su morkomis
Sekantis įrašas: Netikras zuikis su kiaušiniu ir špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt