• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Paprikų užkandėlė prie vyno

2011-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 raudonos paprikos
  • 100ml aliejaus
  • 1 maža skiltelę česnako
  • 1 a.š. balto vyno acto
  • 0,5 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 0,25 a.š. cukraus
  • 0,25 a.š. druskos

Gaminimas


Paprikas nuplauname ir labai smulkiai supjaustome (arba sumalame).

Česnaką sutriname.

Puode užverdame pusę litro vandens ir suberiame pjaustytas paprikas, kurias verdame 2 minutes (jei paprikos maltos – jų virti nereiktų, tereikia perpilti verdančiu vandeniu). Apvirtas paprikas nusausiname ir suberiame į indą. Į indą beriame druską, cukrų, raudonėlį, sudedame trintą česnako skiltelę ir pilame actą. Viską išmaišome, užpilame aliejumi ir sudedame į užsukamą stiklainį. Paruoštas paprikas bent parą palaikome šaldytuve.

Patiekiama paprikų užkandėlė su balta šviežia duona prie vyno.

Laikoma šaldytuve ši užkanda gali būti iki 2 savaičių.

 

 

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, cukrus, paprika, Patiekalai receptai, receptas, užkandis

 

Panašūs receptai

Grybų brusketa
Pupelių brusketa
Pupelių brusketa
Lavašas su lašiša
Lavašo užkandis su tunu

Previous Post: « Tuno salotos su morkomis
Sekantis įrašas: Netikras zuikis su kiaušiniu ir špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt