Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Morkų – 4vnt.
- Silkių – 300g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Saulėgrąžų – 20g
Gaminimas
- Neluptas morkas išverdame ir atvėsiname. Atvėsintas nulupame ir sutarkuojame.
- Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir paskrudiname saulėgrąžas.
- Dubenėlyje sumaišome tarkuotas morkas su majonezu, smulkintu česnaku, kepintomis saulėgrąžomis, trupučiu druskos ir pipirų.
- Lėkštėje išdėliojame silkės filė gabaliukus ir ant viršaus dedame virtų morkų pagardo.
- Prieš patiekdami palaikome šaldytuve bent valandą.
Parašykite komentarą