• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su virtomis morkomis

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Silkė su virtomis morkomis

Ingridientai

  • Majonezo – 40g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Morkų – 4vnt.
  • Silkių – 300g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Saulėgrąžų – 20g

Gaminimas

  1. Neluptas morkas išverdame ir atvėsiname. Atvėsintas nulupame ir sutarkuojame.
  2. Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais.
  3. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir paskrudiname saulėgrąžas.
  4. Dubenėlyje sumaišome tarkuotas morkas su majonezu, smulkintu česnaku, kepintomis saulėgrąžomis, trupučiu druskos ir pipirų.
  5. Lėkštėje išdėliojame silkės filė gabaliukus ir ant viršaus dedame virtų morkų pagardo.
  6. Prieš patiekdami palaikome šaldytuve bent valandą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, majonezas, morkos, silkė, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Pikantiški sūrio rutuliukai
Sekantis įrašas: Obuolių sriuba su kariu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt