• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkės aptepas

2010-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Silkės aptepas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 150g
  • Silkių – 200g
  • Krapų – 30g
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Bulvių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Bulves išverdame su lupenomis ir atvėsiname. Atvėsintas nulupame ir sutriname.
  2. Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. sviesto ir sudedame smulkintus svogūnus. Kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies.
  3. Iškeptus svogūnus dedame į dubenį su sutrintomis bulvėmis ir elektriniu smulkintuvu sumalame iki vientisos masės.
  4. Į šią masę sudedame supjaustytą silkės filė bei likusį sviestą. Beriame truputį druskos ir pipirų ir dar kartą viską sumalame.
  5. Susmulkiname krapus ir sudedame į silkės aptepą, išmaišome šaukštu ir bent valandai dedame į šaldytuvą.
  6. Šis silkės aptepas puikiai tiks kaip užkandis su įvairiais sūriais sausainiais ar skrudinta duona.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bulvės, krapai, silkė, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša

Previous Post: « Karštas krabų lazdelių užkandis
Sekantis įrašas: Pupelių blyneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt