• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

2012-10-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g avižinių dribsnių
  • 250-300g cukinijos
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai
  • 2 v.š. bulvių krakmolo
  • 3 v.š. miltų
  • 1 v.š. majonezo
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avižinius dribsnius užpilame vandeniu ir mirkome apie 15 minučių. Išmirkius – nusausiname.
Pusę išmirkytų dribsnių sumalame kartu su cukinijomis, česnakais ir svogūnu. Sudedame likusius
dribsnius, kiaušinius, majonezą, krakmolą bei miltus. Beriame druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišome.
Iš paruoštos masės keptuvėje kepame blynelius, kuriuos patiekiame šiltus su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: avižiniai dribsniai, česnakas, cukinijos, kiaušiniai, krakmolas, majonezas, miltai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Salierų blynai su padažu
Virtų bulvių ir morkų blyneliai
Kininio kopūsto blyneliai

Previous Post: « Makaronai su daržovėmis
Sekantis įrašas: Omletas įdarytas žalumynais ir šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt