• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kininio kopūsto blyneliai

2011-03-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g miltų
  • 300g kininio kopūsto
  • 2 kiaušiniai
  • 0,25 a.š. imbiero
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • 0,5 a.š. druskos
  • 1 a.š. krakmolo
  • 100ml vandens
  • 3 skiltelės česnako
  • aliejus

Gaminimas


Kininį kopūstą susmulkiname.
Miltus sumaišome su prieskoniais ir krakmolu. Pilame vandenį ir du kiaušinius bei gerai išplakame tešlą. Sudedame kopūstą, smulkintą česnaką ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dideliu šaukštu dedame kininio kopūsto tešlos. Blynelius kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Patiekiame šiltus su sojos padažu.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, kiaušiniai, kininis kopūstas, krakmolas

 

Panašūs receptai

Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai
Virtų bulvių ir morkų blyneliai

Previous Post: « Orkaitėje kepta menkė su pomidorais ir baklažanais
Sekantis įrašas: Žirniai su žemės riešutų sviestu ir žalumynais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt