• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Daržovės užkeptos sūriu

2010-11-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Daržovės užkeptos sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Konservuotų pomidorų – 400g
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Cheddar sūrio – 100g
  • Baklažanų – 1vnt.
  • Petražolių – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Cukinijų – 1vnt.
  • Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Visas daržoves supjaustome ir dubenyje sumaišome su aliejumi, žiupsneliu druskos ir pipirų, sudedam į kepimo indą ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes vis apversdami daržoves.
  3. Apskrudus daržovėms užpilame jas konservuotais pomidorais su visomis sultimis.
  4. Viršų aptepame grietine ir užbarstome tarkuotu sūriu ir smulkintomis petražolėmis. Kepame dar 7-10 minučių.
  5. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, baklažanas, čederio sūris, cukinijos, fermentinis sūris, grietinė, konservuoti pomidorai, paprika, petražolė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Bulvių užkepėlė su sūriu

Previous Post: « Keptų burokėlių salotos su feta sūriu
Sekantis įrašas: Keptų pomidorų sriuba su vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt