• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalaforių pyragas su sluoksniuota tešla

2011-03-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 vidutinis kalafioras
*1 poras
*6 skiltelės česnako
*4 v.š. sviesto
*3 v.š. miltų
*250g grietinėlės
*50g petražolių
*1 kiaušinis
*druska ir pipirai
*pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kalafiorą susmulkiname ir sudedame į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Kalafiorą verdame 2-3 minutes ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką. Po minutės į keptuvę sudedame pjaustytą porą ir kepame dar 4 minutes. Suminkštėjus porui į keptuvę sudedame smulkintas petražoles ir suberiame šaukštą miltų. Po minutės nuimame keptuvę nuo ugnies.
Kepimo indą išklojame sluoksniuota tešla (geriau nepjaustyta) ir bent 10 minučių dedame į orkaitę.
Dubenėlyje sumaišome grietinėlę su likusiais miltais, žiupsniu druskos ir pipirų.
Apvirtus kalafiorus dedame į kepimo indą su apkeptu tešlos pagrindu. Ant viršaus dedame keptus porus su česnakais. Viską užpilame grietinėle ir viršų uždengiame sluoksniuota tešla. Tešlą aptepame plaktu kiaušiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 20 minučių.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: česnakas, grietinėlė, kalafioras, kiaušiniai, miltai, petražolė, poras, pyragas, sluoksniuota tešla, sviestas

 

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų ir pomidorų užkepėlė
Bulvių užkepėlė su sūriu

Previous Post: « Aštri morkų ir vištienos sriuba
Sekantis įrašas: Žuvies pirštelių omletas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt