Ingridientai
- 4 dideli saliero lapkočiai
- 400g spagetti makaronų
- 3 v.š. sviesto
- 1500m sultinio
- 70g parmezano sūrio
- 2 a.š. citrinos žievelės
- 3 v.š. grietinės
- druska ir pipirai
- 0,25 a.š. raudonųjų pipirų
- 1 v.š. svogūnų laiškų
- 100g poro
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame svogūnų laiškus, kuriuos kepame apie 2 minutes. Po 2 minučių supilame sultinį į keptuvę ir suberiame pjaustytus salierus ir porus, kuriuos kepame dar 5 minutes. Suminkštėjus salierui, į keptuvę suberiame tarkuotą citrinos žievelę, pipirus, 0,5 a.š. druskos, dedame grietinę ir 40g tarkuoto parmezano sūrio, viską išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
Patiekdami makaronus su salierais dedame į dubenį, pabarstome likusiu parmezano sūriu ir papuošiame šakele saliero lapelių.
Parašykite komentarą