• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su salierų padažu

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 dideli saliero lapkočiai
  • 400g spagetti makaronų
  • 3 v.š. sviesto
  • 1500m sultinio
  • 70g parmezano sūrio
  • 2 a.š. citrinos žievelės
  • 3 v.š. grietinės
  • druska ir pipirai
  • 0,25 a.š. raudonųjų pipirų
  • 1 v.š. svogūnų laiškų
  • 100g poro

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame svogūnų laiškus, kuriuos kepame apie 2 minutes. Po 2 minučių supilame sultinį į keptuvę ir suberiame pjaustytus salierus ir porus, kuriuos kepame dar 5 minutes. Suminkštėjus salierui, į keptuvę suberiame tarkuotą citrinos žievelę, pipirus, 0,5 a.š. druskos, dedame grietinę ir 40g tarkuoto parmezano sūrio, viską išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
Patiekdami makaronus su salierais dedame į dubenį, pabarstome likusiu parmezano sūriu ir papuošiame šakele saliero lapelių.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: citrina, makaronai, padažas, parmezano sūris, salieras, sultinys, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Makaronai su darzovemis
Makaronai su daržovėmis
Makaronai su naminiu Pesto padažu
Špinatais ir bulvėmis įdaryti kaneloni (cannelloni) makaronai

Previous Post: « Agurkų padažas
Sekantis įrašas: Cinamonas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt