• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže

2022-04-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže

Receptui reikės

  • 400g vištienos krūtinėlės
  • 200g grietinėlės
  • Druskos
  • Pipirų
  • 1 a. š. grūdėtų garstyčių
  • Ghee sviesto kepimui
  • Rozmarino
  • Poros saujų mažų šviežių bulvyčių
  • Alyvuogių aliejaus
  • Česnako miltelių

Gaminimo eiga

  1. Bulvytes gerai išplauti, nusausinti, perpjauti per pusę, įtrinti druska, česnako milteliais ir alyvuogių aliejumi.
  2. Dėti kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę (viršus-apačia) 40 minučių.
  3. Perjungti į grill funkciją ir kepti dar 20 minučių.
  4. Vištienos krūtinėlę supjaustyti dviejų pirštų pločio storesnėmis juostelėmis, ištrinti druska, pipirais, česnakų milteliais.
  5. Gerai įkaitinti keptuvę su ghee sviestu ir apkepti krūtinėlės gabaliukus po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kad gražiai apskrustų, bet nepradėtų degti.
  6. Sumažinti kaitrą, uždengti keptuvę dangčiu ir kepti dar 10 minučių.
  7. Ant minimalios ugnies kepant, pilti grietinėlę, dėti rozmariną, ir garstyčias.
  8. Troškinti iki 10 minučių, kol padažas sutirštės.
  9. Skanaus!

Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Sekantis įrašas: Sultinga anties krūtinėlė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt