Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Citrinos sulčių – 30ml
- Čiobrelių – 1.5 šaukšt.
- Vyšninių pomidorų – 200g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Lašišos filė gabaliukių – 2vnt.
Gaminimas
- Lašišą galite pakeisti bet kuria kita žuvimi.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Pomidorus sudedame į dubenį, užpilame 2 valg. š. aliejaus, suberiame čiobrelius ir rankomis išmaišome. Paruoštus pomidorus dedame į kepimo indą ir kepame orkaitėje apie 15-20 minučių.
- Žuvies filė ištriname su aliejumi ir tarkuotais česnakais, pabarstome druska ir pipirais.
- Apkepus pomidorams, paruoštą žuvį dedame į tą patį kepimo indą ant pomidorų ir kepame dar 10 minučių.
- Patiekiant apšlakstome citrinų sultimis, galime pabarstyti žalumynais. Garnyrui rinktis virtus ryžius.
Parašykite komentarą