• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti ryžiai su lašiša

2013-08-15 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 200g plikytų ilgagrūdžių ryžių
  • 200g lašišos filė
  • skardinė konservuotų bambukų ūglių
  • 150g šviežio kopūsto
  • 3 v.š. sviesto
  • 2 kiaušiniai
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Keptuvėje išlydome 1 šaukštą sviesto ir sudedame pjaustytą kopūstą, kurį kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies.
Tada kartu sudedame smulkintą lašišos filė ir nusausintus bambukų ūglius. Viską kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą žuvį su daržovėmis sudedame į dubenėlį, o toje pačioje keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus sviesto ir sudedame virtus ryžius. Atskirame dubenėlyje išplakame kiaušinius ir supilame juos į keptuvę su ryžiais. Kepame apie 3 minutes visą laiką maišydami, kad kiaušinis geriau išsimaišytų ryžiuose. Iškepus kiaušiniui į keptuvę su ryžiais sudedame keptą lašišą su kopūstais ir bambukais. Pabarstome trupučiu druskos ir pipirų, išmaišome ir patiekiame. Galime paskaninti sojų padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bambukai, kiaušiniai, kopūstas, lašiša, ryžiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Kokosinis tunas
Kokosinis tunas
Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai

Previous Post: « Agurkai
Sekantis įrašas: Indiški virtų bulvių kotletai »

Reader Interactions

Comments

  1. Jurgita

    2014-11-21 at 17:25

    labai labai skanu,tiesa sakant nesitikejau kad taip patiks,tikrai darysiu dar ne karta aciu uz recepta.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt