• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti ryžiai su lašiša

2013-08-15 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 200g plikytų ilgagrūdžių ryžių
  • 200g lašišos filė
  • skardinė konservuotų bambukų ūglių
  • 150g šviežio kopūsto
  • 3 v.š. sviesto
  • 2 kiaušiniai
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Keptuvėje išlydome 1 šaukštą sviesto ir sudedame pjaustytą kopūstą, kurį kepame apie 3 minutes ant vidutinės ugnies.
Tada kartu sudedame smulkintą lašišos filė ir nusausintus bambukų ūglius. Viską kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą žuvį su daržovėmis sudedame į dubenėlį, o toje pačioje keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus sviesto ir sudedame virtus ryžius. Atskirame dubenėlyje išplakame kiaušinius ir supilame juos į keptuvę su ryžiais. Kepame apie 3 minutes visą laiką maišydami, kad kiaušinis geriau išsimaišytų ryžiuose. Iškepus kiaušiniui į keptuvę su ryžiais sudedame keptą lašišą su kopūstais ir bambukais. Pabarstome trupučiu druskos ir pipirų, išmaišome ir patiekiame. Galime paskaninti sojų padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: bambukai, kiaušiniai, kopūstas, lašiša, ryžiai, sviestas

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Agurkai
Sekantis įrašas: Indiški virtų bulvių kotletai »

Reader Interactions

Comments

  1. Jurgita

    2014-11-21 at 17:25

    labai labai skanu,tiesa sakant nesitikejau kad taip patiks,tikrai darysiu dar ne karta aciu uz recepta.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt