• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiški virtų bulvių kotletai

2013-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 450g bulvių
  • 2 riekės duonos
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. kalendros
  • druska ir pipirai
  • pusė žalio čili pipiro
  • aliejus
  • 1 v.š. margarino
  • petražolės
  • šviežios kalendros lapeliai ar kiti žalumynai

Gaminimas

Bulves nulupame ir išverdame.
Duoną užpilame vandeniu ir 15 minučių mirkome.
Išvirtas bulves sumalame (ar tarkuojame per stambią tarką). Įberiame druskos ir pipirų, kalendros ir kumino, sudedame smulkintą čili pipirą, žalumynus, šaukštą margarino, nusausintą išmirkytą duoną ir rankoms gerai išminkome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame rankomis (šlapiomis, kad nekibtų masė prie rankų) suformuotus bulvių kotletukus. Kotletus kepame ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Patiekiame su grietine ir marinuotais svogūnais.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, čili pipiras, duona, kalendra, kuminas, margarinas, petražolė

 

Panašūs receptai

Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai
Virtų bulvių ir morkų blyneliai

Previous Post: « Kepti ryžiai su lašiša
Sekantis įrašas: Aštri adžika žiemai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt