• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos pyragas

2010-10-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašišos pyragas

Ingridientai

  • 2 lakštų tešlos (0,5cm storio, 20x20cm)
  • 400-500g lašišos filė gabaliukas
  • 50g krapų
  • 1 lietinis blynas (keptas su peletrūno prieskoniu)
  • 1 kiaušinis
  • 100g lydyto tepamo sūrio
  • druska ir pipirai
  • 1 valg. š. kaparėlių
  • 1 valg. š. sviesto
  • 4 juostelių Parmos kumpio

Gaminimas

  1. Lašišos filė pabarstome druska ir pipirais, apšlakstome citrinų sultimis ir paliekame bent 1 valandai šaldytuve.
  2. Per tą laiką iškepame didelį lietinį su druska, pipirais bei 0,5 a.š. peletrūno.
  3. Imame vieną lakštą iškočiotos tešlos, ant jo dedame lietinį ir visą lašišos filė. Ant lašišos filė dedame visą sūrį sumaišytą su krapais, beriame kaparėlius, užklojame Parmos kumpiu ir užlankstome lietinį taip, kad nesimatytų lašišos.
  4. Ant lietinio dedame sviestą. Ant viršaus dedame antrą tešlos lakštą ir šakute užspaudžiame kraštus.
  5. Išplakame kiaušinį ir juo aptepame pyragą.
  6. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame pyragą apie 20-25 minutes (Būtina padaryti pyrago viršuje skylutes, kad išeitų garai).
  7. Patiekiame pyragą karštą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: kaparėliai, kiaušiniai, krapai, kumpis, lašiša, lietiniai blynai, lydytas sūris, pyragas, sviestas, tešla, žuvis

 

Panašūs receptai

Lašiša tešloje
Lašiša tešloje
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais

Previous Post: « Varškės spurgos
Sekantis įrašas: Trinta žirnių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt