• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos pyragas

2010-10-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašišos pyragas

Ingridientai

  • 2 lakštų tešlos (0,5cm storio, 20x20cm)
  • 400-500g lašišos filė gabaliukas
  • 50g krapų
  • 1 lietinis blynas (keptas su peletrūno prieskoniu)
  • 1 kiaušinis
  • 100g lydyto tepamo sūrio
  • druska ir pipirai
  • 1 valg. š. kaparėlių
  • 1 valg. š. sviesto
  • 4 juostelių Parmos kumpio

Gaminimas

  1. Lašišos filė pabarstome druska ir pipirais, apšlakstome citrinų sultimis ir paliekame bent 1 valandai šaldytuve.
  2. Per tą laiką iškepame didelį lietinį su druska, pipirais bei 0,5 a.š. peletrūno.
  3. Imame vieną lakštą iškočiotos tešlos, ant jo dedame lietinį ir visą lašišos filė. Ant lašišos filė dedame visą sūrį sumaišytą su krapais, beriame kaparėlius, užklojame Parmos kumpiu ir užlankstome lietinį taip, kad nesimatytų lašišos.
  4. Ant lietinio dedame sviestą. Ant viršaus dedame antrą tešlos lakštą ir šakute užspaudžiame kraštus.
  5. Išplakame kiaušinį ir juo aptepame pyragą.
  6. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame pyragą apie 20-25 minutes (Būtina padaryti pyrago viršuje skylutes, kad išeitų garai).
  7. Patiekiame pyragą karštą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: kaparėliai, kiaušiniai, krapai, kumpis, lašiša, lietiniai blynai, lydytas sūris, pyragas, sviestas, tešla, žuvis

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Varškės spurgos
Sekantis įrašas: Trinta žirnių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt